Palvelumme kotitalouksille ja yrityksille

Palvelumme

Tuholaisten ilmaantuessa omalle reviirille, on syytä ottaa tilanne heti haltuun. Torjuntaa ei aina kannata yrittää tehdä itse, sillä usein tarvittavat torjunta-aineet ovat luvanvariaisia ja niiden käyttäminen vaatii tietoa, taitoa ja osaamista. Pahimmillaan ongelmatilanteesta voi tehdä vielä vaikeamman käyttämällä tietämättään ympäristölle haitallisia aineita.

Teron tuholaistorjunta auttaa sinua alkaen tuholaisen tunnistamisesta aina siihen saakka, kunnes ne ovat kadonneet tontiltasi. Nopea reagointi on tärkeää, jotta ongelma ei pahene ja sitäkautta leviä. Tarjoamme nopeita toimia akuuttiin tilanteeseen kotitalouksille ja yrityksille. Omaan kotiin pyrkivät tuholaiset aiheuttavat ikävää haittaa omaisuuteen sekä yleiseen viihtyvyyteen. Yritysten kohdalla tuholaistilanne voi herkästi kärjistyä liiketoimintaa häiritseväksi, joten pienikin epäily tuhoeläimestä kannattaa ottaa vakavasti. Meille on tärkeää tehdä tuholaistorjuntaa ammattitaidolla.

Hyönteisten tai eläinten tekemiä tuhoja harvoin kirjataan yrityksen budjettiin ennen kuin ikävä tilanne sattuu omalle kohdalle. Yksittäinen tilanne aiheuttaakin sitten yllättäviä kuluja niin torjuntatoimien kuin liiketoiminnan häiriintymisen osalta. Tarjoamme yrityksille vuosisopimuksia. Niiden tarkoitus on siirtää kaikki tuholaisiin liittyvät huolet yrittäjältä meidän harteillemme ja turvata hyvät edellytykset liiketoiminnalle.

Asiakaslähtöisyys

Me tarjoamme luotettavaa palvelua asiakkaan ehdoilla. Tavoitteemme on edistää ihmisten elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä ilman huolia tuholaisista.

Turvallisuus

Toiminnassamme turvallisuus on tärkeätä. Pyrimme minimoimaan torjunta-aineiden käytön ja käytämme monipuolisesti erilaisia torjuntakeinoja.

Työnlaatu

Räätälöimme työmme ja torjuntakeinot asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jotta saat parhaimman hyödyn tuholaistorjunnastamme.

Yrityksemme tärkein arvo on jatkuva kehittyminen. Asiakkaiden kuuntelu, alan uusimpien ideoiden seuraaminen ja valmius oppimiseen pitävät meidät kehityksen kärjessä.

Luotettavuus

Luotettavuus

Toimintamme on suoraselkäistä ja tasaisen tehokasta. Luomme pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita.

Nopeus ja joustavuus

Ketteryys

Reagoimme ripeästi erilaisiin ongelmatilanteisiin. Aikataulut laadimme yhdessä asiakkaan kanssa.

joustava laskutus

Joustavuus

Moninaisten ja monen kokoisten tilanteiden edessä pyrimme yrityksenä mukautumaan. Joustavuutemme näkyy myös laskutuksessa, jonka voimme sopia useaan erään

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

Meille tärkeintä on, että asiakas tuntee olonsa kuulluksi ja palvelluksi. Pyydämme asiakkailtamme suoraa palautetta kehittääksemme toimintaamme.

Yhteystiedot - Teron Tuholaistorjunta

Tavoitat meidät puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla. Vastaamme puhelimeen arkipäivinä 08:00 ja 20:00 välisenä aikana. Toimimme Uudellamaalla ja Uudenmaan ympärysalueilla.

045 154 7387

Vaihdemiehentie 1, 05400 Jokela

p

Y-tunnus: 2790530-1