Tietoa meistä ja palveluistamme

Teron Tuholaistorjunta on kotimainen yritys, joka tarjoaa tasokasta palvelua tuhoeläimiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Yrityksemme missiona on nostaa ihmisten elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Palveluihimme kuuluu pääosin jyrsijöiden ja hyönteisten torjunta. Yksityishenkilöille tarjoamme nopeaa toimintaa tilanteen kartoittamisesta aina tuholaisten häätämiseen asti ja halutessanne olemme yhteydessä taloyhtiön hallitukseen tai isännöitsijään. Yritysasiakkaiden kanssa pyrimme sopimaan pitkäaikaisia kumppanuuksia. Tällöin voimme keskittyä tuholaisten jättämien jälkien siivoamisen sijaan myös ennaltaehkäisevään työhön esimerkiksi varastoissa ja taloyhtiöissä.

Teron tuholaistorjunta on tasokas ja turvallinen valinta, koska:

✓ käytössämme ovat parhaat välineet ja tutkitusti tehokkaat torjuntamenetelmät

✓ palveluillamme on edulliset hinnat laadusta tinkimättä

✓ palvelumme joustavat asiakkaan tarpeiden mukaan

✓ asiakas on meille tärkein ja siksi panostamme sujuvaan yhteistyöhön.

Tuholaisten havaitseminen on epämiellyttävä tilanne asiakkaalle. Tämän vuoksi panostamme asiakaskohtaamisissamme hienovaraisuuteen ja toimivaan yhteistyöhön. Hoidamme tuholaiset tyylikkäästi pois asiakkaamme päiväjärjestyksestä.

Yrityksemme toimii pääosin Uudellamaalla ja sen lähialueilla. Erikseen sovittuna teemme kuitenkin torjuntaa myös kauempana. Ota yhteyttä, kerromme lisää tietoa meistä ja palveluistamme sekä voimme tehdä tilanteeseesi sopivan tarjouksen.

Z

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille tärkeä. Teemme kaikkemme, että saamme asiakkaan tuholaisongelmat pois päiväjärjestyksestä. Koemme, että asiakaslähtöisyys on yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Tyytyväinen asiakas

Missiomme on hyvä asiakaspalvelu. Teemme työtä tausta-ajatuksena parantaa elämänlaatua ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Ammattitaito

Meille on tärkeää tehdä työ oikein ja parhailla välineillä sekä tutkitusti tehokkailla menetelmillä.

Yrityksemme tärkein arvo on jatkuva kehittyminen. Asiakkaiden kuuntelu, alan uusimpien ideoiden seuraaminen ja valmius oppimiseen pitävät meidät kehityksen kärjessä.

Luotettavuus

Luotettavuus

Toimintamme on suoraselkäistä ja tasaisen tehokasta. Luomme pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita.

Nopeus ja joustavuus

Ketteryys

Reagoimme ripeästi erilaisiin ongelmatilanteisiin. Aikataulut laadimme yhdessä asiakkaan kanssa.

joustava laskutus

Joustavuus

Moninaisten ja monen kokoisten tilanteiden edessä pyrimme yrityksenä mukautumaan. Joustavuutemme näkyy myös laskutuksessa, jonka voimme sopia useaan erään

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

Meille tärkeintä on, että asiakas tuntee olonsa kuulluksi ja palvelluksi. Pyydämme asiakkailtamme suoraa palautetta kehittääksemme toimintaamme.

Yhteystiedot - Teron Tuholaistorjunta

Tavoitat meidät puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla. Vastaamme puhelimeen arkipäivinä 08:00 ja 20:00 välisenä aikana. Toimimme Uudellamaalla ja Uudenmaan ympärysalueilla.

045 154 7387

Vaihdemiehentie 1, 05400 Jokela

p

Y-tunnus: 2790530-1