Palvelut kotitalouksille

Tuholaisten havaitseminen omassa kodissa on ikävä yllätys. Tuhoeläimiä ei kuitenkaan kannata jäädä yksin ihmettelemään, sillä niiden torjumiseen tarvitaan ammattilaisen tietoa ja välineitä. Meidän tavoitteemme on häätää kodistasi kutsumattomat vieraat ja nostaa kotisi viihtyvyys takaisin entiselleen.

Tavallisimpia kodista löytyviä tuholaisia ovat luteet, sokeritoukat, turkiskuoriaiset ja erilaiset jyrsijät. Hyönteiset ja jyrsijät ovat riski rakennukselle, irtaimistolle sekä yleiselle hygienialle. Ota yhteyttä meihin heti ongelman havaitessasi, niin saadaan stressaava asia pois päiväjärjestyksestäsi!
Tarjoamme palvelumme räätälöitynä kotitalouksille tarpeidesi mukaan.

Kartoitus

Ennen tuholaistorjuntaa tulee kartoittaa ongelman luonne ja laajuus.

Kartoitus on hyvä suorittaa heti kun tulee epäilys siitä, onko mahdollisesti tuholaisongelma olemassa.

Kartoituksen jälkeen osaamme arvioida kustannustason ja kertoa millaisiin toimenpiteisiin on hyvä ryhtyä.

 

Tuholaistorjunta

Ongelman poistaminen oikein valituilla menetelmillä. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle soveltuvimman torjuntakeinon ongelman ratkaisemiseksi.

Jälkiseuranta

Torjunnan jälkeen varmistetaan torjunnan onnistuminen jälkiseurannalla, joka pääosin perustuu asukkaan omiin havaintoihin.

Joustava laskutus

Yksi palveluidemme tärkeä ominaisuus on joustavuus, jota toteutamme myös laskutuksessa. Räätälöimme laskutuksen teille sopivaksi ja tarvittaessa teemme sen useassa erässä.

Yrityksemme tärkein arvo on jatkuva kehittyminen. Asiakkaiden kuuntelu, alan uusimpien ideoiden seuraaminen ja valmius oppimiseen pitävät meidät kehityksen kärjessä.

Luotettavuus

Luotettavuus

Toimintamme on suoraselkäistä ja tasaisen tehokasta. Luomme pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita.

Nopeus ja joustavuus

Ketteryys

Reagoimme ripeästi erilaisiin ongelmatilanteisiin. Aikataulut laadimme yhdessä asiakkaan kanssa.

joustava laskutus

Joustavuus

Moninaisten ja monen kokoisten tilanteiden edessä pyrimme yrityksenä mukautumaan. Joustavuutemme näkyy myös laskutuksessa, jonka voimme sopia useaan erään

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

Meille tärkeintä on, että asiakas tuntee olonsa kuulluksi ja palvelluksi. Pyydämme asiakkailtamme suoraa palautetta kehittääksemme toimintaamme.

Yhteystiedot - Teron Tuholaistorjunta

Tavoitat meidät puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla. Vastaamme puhelimeen arkipäivinä 08:00 ja 20:00 välisenä aikana. Toimimme Uudellamaalla ja Uudenmaan ympärysalueilla.

045 154 7387

Vaihdemiehentie 1, 05400 Jokela

p

Y-tunnus: 2790530-1